Virgo Mihkelsoo „Isetervendamise ning tervete ja tarkade laste saamise teejuht“, 2022

Riina Raudsik soovitab väga-väga kõigile terviseteadlikele inimestele Virgo Mihkelsoo viimast raamatut, mida saate igal hetkel avada ja vajalikke lünki oma  terviseteadmistes täiendada.

2022. aastal ilmus järjekordne tervisealane raamat minu jaoks supermehelt Virgo Mihkelsoolt. Ta on mees, kes on tegev olnud nii paljudel aladel, et nendest kirjutamiseks kuluks väga pikk aeg.

„Virgo on enam kui saja teadusartikli autor või kaasautor, osalenud mitmekümnete magnetväljadega ja laseritega seotud eksperimentaalsete füüsikaliste, meditsiiniliste ja rakenduslikke uurimisseadmete väljatöötamises ja käivitamises. Pole vahet, mida fanaatiliselt uurida ja milles ekspertiis saavutada – põhiline on uudishimu ja kirg uurimisobjekti vastu. Ja seda Virgol tervise alal jagub.“ – kirjutab Pamela Maran oma loos.

Virgo Mihkelsoo lugu ja nõuanded Pamela Marani raamatus “Eesti vanaisade lood ja salatarkused”

Raamat on nagu eelnevad, väga põhjalik, mistõttu võib seda kasutada tervisealase käsiraamatuna. Virgo tõi ka igapäevakasutusse sõna ISETERVENDAMINE, mis on tänu temale rahva seas laialt levinud. Ainevahetus ju ongi energiatootmise protsess, mis võimaldab meil ennast pidevalt taas ülesehitada, isetervendada, uuendada oma rakke kui meil on selleks vajalikud teadmised. “Süsteemimeditsiin” ei õpeta isetervendamise võimalusi ja mis kõige hullem, ei soosi seda, vaid töötab sellele vastu.

V. Mihkelsoo toob raamatus välja kõik isetervenemisele vajalikud aspektid ja lisaks noortele peredele nii vajaliku laste terveteks ja tarkadeks kasvatamise põhimõtted. Lapse tervis ei alga ju tema sündimisest, vaid juba vanemate terviseteadlikkusest ning noored soovivad neid teadmisi vägagi saada.

Aitäh sulle Virgo selle eest, et elad sisukat ja viljakat elu, külvates seemneid oma teadmiste varasalvest rahva heaolu ja tervise jaoks.

Dr Riina Raudsik

Raamat on müügil Apollo ja Rahva Raamat kauplustes üle Eesti ning meie e-poes