Kuidas end ise aidata olles Covid-19 viirusega kodusel ravil.

Meil on mure, et päris paljud inimesed on väga omapäi jäetud koju Covid-19 haigust põdema. Ainukesed soovitused perearstilt on, et võtke Paracetamoli ja jooge köhateed (üks konkreetne juhtum). See ei ole kindlasti parim lahendus, mida saaks kodus haiged olevatele inimestele pakkuda. Seda, kui neil on ligi 39 palavik, tugev kõha, lõhna- ja meeletajau kadu, nina kinni, lihased ja nahapind valulikud.

Virgo Mihkelsoo (teadlane ja käisiraamatute „Isetervendja käsiraamat“ ja „Isetervendamine: kunst ja praktika“ kaasautor) soovitused, mida on võimalik teha senini, kuni turule tuleb tõhus ja ohutu vaktsiin COVID -19 vastu:

1. Haiguse tekke ennetamiseks organiseerida elamine selliselt, et organismi sattuks väikese ajajooksul maksimaalselt vähem viiruseid:

a) mitte lähedalt ja vähem suhelda inimestega, viibida (töötada, magada) värske õhu juurdevooluga ruumides;

b) põletiku- ja viirusevastase kaitse suurendamiseks, rakkude membraane tugevdamiseks, limaskestade ja kopsude alveoolide kaitseks ja nende võimet võidelda viirustega lülitada ratsiooni rohkem toiduaineid (taluvõid, kanepi õli, muna, kalaõli sidruniga (1 sl on üks doos)), võtta päevas 3-5 g C vitamiini ja 10 -20 tuh ühikut D3 vitamiini kapsleid.

2. Viiruse ataki ilmnemisel tegutseda ka ise ohutult biohäkinguliselt, olenemata sellest, kas tuli kohale gripp või koroonaviirus, hakata võtma päevas kolme päeva jooksul korraga 150 tuh D3 vitamiini IU kapslitena (saab tellimisel 3-e päeva jooksul USA või Saksamaa Amazonist). Järgmistel päevadel toimida punkt 1 kohaselt. Gripiviirusest saab lahti*), koroonaviiruse puhul võib tekkida sama tulemus, vähemalt pärsitakse koroonaviiruse atakk, või haigestumist ei teki, või pärsitakse selle areng, mis on ka hea.

Põhjendus.

a) Kõikide viiruslike haiguste puhul, ka koroonaviiruse puhul organismis on D3 vitamiini suur defitsiit.

b) D3 vitamiin on super aktiivne hormoon ja avaldab toimed kõikidele keha rakkudele, organitele ja tuhandetele geenidele rakkude tuumas – neil on tuvastatud D3 vitamiini kinnipüüdvad retseptorid.

c) Raskete haigustega inimestel retseptorid on muutunud resistentseks/ kadunud tundlikus D3 vitamiini vastu, nagu seda täheldatakse insuliini retseptoritega – resistentsuse barjääri ületamiseks on vaja väga suuri D3 doose lühiajaliselt.

d) MD, professor, arst S. Gundry on 150 tuh suuruseid D3 doose katsetanud enda peal ja ohutult saanud lahti 2-3 päeva jooksul gripist. Kui tema lastel tekib gripp, siis annab neile samuti 3 päeva jooksul selliseid doose kiireks tervenemiseks. Doktor on ravinud terveks oma ravikeskuses Kalifornias suurte D3 vitamiinide doosidega mitmeid tuhandeid patsiente viimase 8 aasta jooksul.

e) Suured D3 doosid on loomupoolest ohutud – kui seista otse päikese kiirguse all paljalt lõunamaal, siis poole tunni jooksul kehas sünteesitakse D vitamiini 20-30 tuh IU-d.

Kui oleks õige vaktsiin, siis läheks ja teeks kohe, aga need pole ohutud.

Väljavõte varsti ilmuvast V. Mihkelsoo uuest raamaatust – üks väljapääs on olemas.


Selgitused ühele noorele arstile meie Facebooki lehelt (seal oli pikem vaidlus):
Vitamiin D3 ka suuremad doosid on inimestele ohutud ning toimivad hästi paljude terviseprobleemide puhul.

Eestis päikese käes 1-2 tunniga saame samad 10-20 tuhat IU-d kätte.

Virgo Mihkelsoo:

a) Esimese postituse väljavõttes soovitatakse koroonaviiruse haiguse ENNETAMISEKS tarvitada päevas 10 000 kuni 20 000 IU doose, mitte suuremaid doose. Esiteks, sellised doosid on organismile tavalised – suvel väheselt riietatuna päiksepaiste all tegutsedes ka meie laiuskraadil 1-2 tunni jooksul moodustuvad kehas sellised doosid. Teiseks, meditsiini doktorid ja arstid Judson Somerville ja Steven Gundry teatavad, et selliste kõrgete D3 vitamiinide doosidega tuhandete patsientide ravimisel aastete jooksul pole märgatud mingit toksilisuse ilmnemist (9, 212). Tuntud teadlane Jeff T. Bowles teatab, kuidas tema ise katsetas D3 vitamiini suurte dooside ohtlikkust: „Saades aru, et D vitamiini normikohane päevane doos on mulle liiga väike, hakkasin tarvitama 20 000 IU päevas. Nelja kuu pärast suurendasin doosi 50 000-ni ja lõpus 100,000-ni. 10 kuu pärast sain lahti kõikidest oma kroonilistest haigustest, mis olid mul kogunenud 20 aasta jooksul, kehakaal normaliseerus“(213). Kolmandaks, „umbropsu“ selliste dooside andmine on õigustatud, sest inimesel on algselt alati D vitamiini defitsiit ja tase isegi 3 kuu jooksul ei tõuse ohtliku piirini -200 ng/ml veres(214). Sellepärst selle taset veres alati kontrollitakse regulaarselt ainult 2-3 kuu tagant.

b) 150 000 IU doose soovitatakse võtta ainult kolme päeva jooksul viiruse ataki peatamiseks ja on mainitud, et selline tegutsemine gripi viiruse puhul on ohutu ja tulemuslik. MD S. Gundry katsetas sellist skeemi nii enda kui ka oma pereliikmete peal ja muutis igati teaduspõhiseks ja kasutamiskõlblikuks vabatahtlike peal.

c) Teadusele ei ole teada organismis olevatest D vitamiini varumise kohtadest. Jah, osa D vitamiini, satub kiiresti kui rasvlahustuv aine rasvkudedesse. Selles on ka üks põhjus, miks suure kehakaaluga inimesel on raske korvata vitamiini defitsiit isegi suurte doosidega mitmete nädalate jooksul. Rasvkudedest vitamiin ei tule ise ja ega ka “lükates” välja. Organism hakkab rasvkoest välja võtma ise vitamiini ainult vajadusel ja ka siis on võimeline välja tooma ainult 50% ulatuses, ülejäänud 50% sealt välja viia saab ainult koos liigse rasvaga (210).

d) Kõikidel keha rakkudel on avastatud vitamiini retseptorid. Inimese organismis on 100 000 miljardit rakku ja igas rakus on ligi 24 tuhat geeni ja nendest ligi 8 tuhandel on D vitamiini retseptorid. D3 vitamiin on super steroidne hormoon ja seda on vaja organimis kõikjal. Peaks olema enesestmõistetav, et organismil on alati D3 vitamiini puudus ja tekkinud haigustest saab lahti ainult suurte doosidega. 10 000 IU vitamiini kaalub ainult O,25 mg ja selle kuhjumisest ka ei saa rääkida. Liigse D vitamiini kogunemise eest rakkudes hoolitseb ka vitamiin ise. Retseptorid alati püüavad vitamiini verest kinni ja viivad selle raku sisse. Kui seda seal olevatele geenidele vaja ei lähe, siis rakus liigseks jäänud vitamiin käivitab iselikvideerimise, lagundub ja äraseedivate osadena viiakse verre tagasi ja kehast välja (210).

e) Hüperkaltseemia ei arene, sest organismi saabub tavaliselt alati rasvlahustuv K2 vitamiin kas soolestiku mikrobioomist, tarbitavatest rasvastest loomsetest toiduainetest või tuuakse sisse toidulisandiga. K2 vitamiin suunab kaltsiumi luudesse, takistab luude hõrenemist, kaltsiumi ladestumist neerudesse, veresoontesse ja liigestesse. Ennetab osteoporoosi, insuldi ja infarkti teket. Vabatahtlike krooniliste haigete ravimisel arstid kasutavad juba mitmeid aastaid segukapsleid, milles 10 000 tuhande D3 vitamiini kohta on 100 mkg K2 vitamiini. Apteekides on saadaval D3+K2 nime all. Kui ikkagi koguneb verre liigne kaltsium, siis seda avastatakse iga 1,5 kuu tagant võetavate vereproovide kaudu.

f) On tõestatud juba mitmeid aastaid tagasi, et D3 vitamiin kui tegelikult sekosteroidne hormoon, avaldab otsest viirusevastast toimet, eriti hästi ümbristes olevatele viirustele. Kuidas? – vitamiin vähendab aktiveeritavate geenide kaudu viiruste paljunemist ja ellujäämise võimalusi, pidurdab põletikke esile kutsuvate tsütokiinide tootmist, kaitseb limaskesta kahjustamise eest (227).

P.S. Sulgudes olevad numbrid on viited allikatele ilmuvas raamatus.

Virgo Mihkelsoo

Vasta

Your email address will not be published. Required fields are marked *