Kuidas saab abi vähktõve korral “Isetervendaja käsiraamatu” 1. köitest?

Lühike ülevaade, kuidas saab „Isetervendaja käsiraamat“, 1. köide (ITK) aidata vähi puhul

  1. Ruttu selgitada  raamatu ITK abiga (vaadata märksõnade loendit, lk 388, sõna „vähk“), millepärast võis vähk tekkida ja kohe hakata seda(neid) põhjust(põhjusi) täielikult kõrvaldama.
  2. Selleks, et vähist lahti saada, tuleb kõik organismis korda teha – tuleb tutvuda iga peatükiga ja avastatavad möödalaskmised või kogutud vead kõrvaldada.
  3. Kohe minna üle sulavee tarvitamisele, anda organismile hapnikku – jalutada väljas värskes õhus hommikul 1 tund ja õhtupoole 1 tund, magada pideva värske õhu sissevooluga ruumis.
  4. Anda iga päev organismile intensiivseid füüsilisi koormusi; nii et 20-40 minuti jooksul tekiks higistamine ja tuleb minna duši alla (lõpus valada end üle külma veega ja ruttu hõõruda käterätikuga soojaks).
  5. Vt raamatust ITK: tagada normaalne uni, mitte teha enam toitumisel vigu (üldse mitte tarvitada  tervenemise ajal ohtlikke produkte), minna üle tatradieedile; mõõta ja viia normi organismi happelisus, käivitada organismi enda puhastussüsteem, hävitatud vähirakkude väljaviimise hõlbustamiseks puhastada keha nahk, 1-2 kord nädalas olla saunas laval kuni käivitub (avanevad naha poorid) higistamine, kõrvaldada praht peas.
  6. Mida spetsiaalselt teha vähi puhul, vt “Vähktõbi” (sh kindlasti hingata sisse värskelt riivitud mädarõika auru ja teha põletikuvastast inhalatsiooni seni, kuni keha temperatuur normaliseerub ühe kümnendiku täpsusega jne).
  7. Kui ülalnimetatuga õigesti tegutseda, siis peab olema sellega seotud terve päev, isegi siis, kui selleks kutsutakse appi lähedasi ja sõpru. Algul on see raske, kuid 3-5 päeva pärast läheb kergemaks ja ilmuvad tunnusmärgid, et vähi areng seiskus ja nüüd on aega hakata tõsiselt temaga võitlema.
  8. Edu!Ülevaate koostas raamatu “Iseterevendaja käsiraamat” kaasautor Virgo Mihkelsoo mitmete pöördujate palvel.

 

Virgo Mihkelsoo

Vasta

Your email address will not be published. Required fields are marked *