Toortatrasalat (27.10.2014)
Lihtne tatrasalat, sobib hästi sooja sõõgi kõrvale või töölt-koolist koju tulles.
Koostis
3 dl toortatart 200 g konservmaisi, 150 g tuunikala vees (koos veega) 100 g juustukuubikuid 2 keedupeeti soola pipart 1 sl külmpressoliivõli
Valmistamine
Tatra pehmendamiseks on vaja leotada tatart enne kasutamist 5 tundi külmas vees. Pehmendatud tatrale lisa kõik ülejäänud koostisosad ja maitsesta vastavalt maitsele.
Toime ja soovitused
Tegemist on lihtsa tervisliku tatrasalatiga mis annab teile võimaluse katsetamaks ka teisi komponente. Retsept on pärit ajakirja "Pere ja Kodu" 1997. a. ilmunud lisast "Pereköök", mis oli tudengisöökide eri. Seda salatit sõid toona kosutuseks tudengid peale väsitavat koolipäeva. | |