Content

  1. Avaleht /
  2. Retseptid

Toortatrasalat (27.10.2014)

Lihtne tatrasalat, sobib hästi sooja sõõgi kõrvale või töölt-koolist koju tulles.



Koostis

3 dl toortatart
200 g konservmaisi,
150 g tuunikala vees (koos veega)
100 g juustukuubikuid
2 keedupeeti
soola
pipart
1 sl külmpressoliivõli


Valmistamine

Tatra pehmendamiseks on vaja leotada tatart enne kasutamist 5 tundi külmas vees. Pehmendatud tatrale lisa kõik ülejäänud koostisosad ja maitsesta vastavalt maitsele.


Toime ja soovitused

Tegemist on lihtsa tervisliku tatrasalatiga mis annab teile võimaluse katsetamaks ka teisi komponente. Retsept on pärit ajakirja "Pere ja Kodu" 1997. a. ilmunud lisast "Pereköök", mis oli tudengisöökide eri. Seda salatit sõid toona kosutuseks tudengid peale väsitavat koolipäeva.

Tagasi
Border