Content

  1. Avaleht /
  2. Retseptid

Tatraleib (30.10.2014)

Gluteenivaba tervislik alternatiiv nisusaiale ning rukkileivale.



Koostis

4 Muna
300g keefirit või hapupiima
100g oliiviõli
10g soola
10g mett
350g tatrajahu
5g kurkumi
10g küpsetuspulbrit


Valmistamine

Vahusta munad, lisa keefir või hapupiim, oliiviõli, sool, mesi ja vahusta uuesti. Sõelu jahu tühja kaussi, lisa sinna kurkum ja küpsetuspulbrit, sega ja vala vedela segu, mille me enne valmistasime, sisse. Sega kõik uuesti ja vala vormi (see kogus on sobiv ristkülikukujulisse teflonvormi). Küpseta 220 °C juures 30-35 minutit. Soovi korral võib lisada igasuguseid maitseaineid nagu karri, paprika (magus või vürtsikas), erinevaid ürte.

Värske tatrakissell koos küpsistega.

Tagasi
Border